Martijn van Berkel
// a.k.a. Flitskikker
— Software · Mobile · Web · Vertalingen · Logo · Identity · Print · Type —
Over mij
Portfolio
Flitskikker InfoTool
GTA IV: San Andreas
English

Chaos Magazine

De Werkgroep Chaos wil laten zien dat de klassieke talen en de klassieke cultuur zeer de moeite waard zijn. Op haar website publiceert zij niet alleen informatie over de vakken Grieks, Latijn en klassieke culturele vorming, maar ook reisverslagen, foto's, nieuws over evenementen, verslagen van evenementen, een kalender en andere zaken die met de klassieke talen en de klassieke cultuur te maken hebben.


De werkgroep is in 2009 begonnen met het uitbrengen van het Chaos Magazine op het Groene Hart Lyceum. Hier worden aanvullende artikelen, verslagen en trivia in gepubliceerd. Het bestuur heeft mij benaderd en vroeg of ik de vormgeving voor mijn rekening wilde nemen. Samen met de secretaris en hoofdredacteur heb ik al 3 edities gemaakt. Hij verzamelt alle stukjes, bewerkt de foto's (deze worden direct al zwart-wit gemaakt, vanwege het feit dat de inhoud van het Magazine in zwart-wit wordt gedrukt) en ik verzorg vervolgens (in PowerPoint) de vormgeving. De reacties van het bestuur en de lezers waren zeer positief. De edities worden na uitgave beschikbaar gesteld op de website.


In actie

De edities van het Chaos Magazine die zijn verschenen kunnen worden ingezien op de website van Werkgroep Chaos.Projectdetails

Naam: Chaos Magazine
Omschrijving: Magazine klassieke oudheid
Datum: april 2009, december 2009, februari 2011
Vormgever: Martijn van Berkel
Opdrachtgever: Werkgroep Chaos