Martijn van Berkel
// a.k.a. Flitskikker
— Software · Mobile · Web · Vertalingen · Logo · Identity · Print · Type —
Over mij
Portfolio
Flitskikker InfoTool
GTA IV: San Andreas
English

GTAGames-muismat

Als gift voor de medewerkers en als prijzenmateriaal voor leden, heeft GTAGames.nl/GTAForum.nl in december 2011 een muismat laten maken. Enkele leden hadden ideeën voor het ontwerp van de muismat ingediend, waaronder ik, op basis van een gedachtegang van een ander lid. Uiteindelijk was men het meest te spreken of dat ontwerp, waarna met mij contact is opgenomen voor de realisatie.


Voor de realisatie moest het logo worden gevectoriseerd, omdat er geen vector beschikbaar was en de Auto Trace-optie in Illustrator een matig resultaat opleverde. Ik heb daarop in PowerPoint met wat combineren van AutoVormen het logo gevectoriseerd. Hierna kon in Illustrator de vector worden gepositieerd op een achtergrond met het juiste formaat en de juiste kleur, zodat het daarna naar de drukker kon. Na enkele weken waren de medewerkers die de muismat ontvingen er zeer tevreden mee en zijn er ook al enkele leden blij gemaakt met een echte GTAGames-muismat.


Meer informatie

Bezoek de website van GTAGames of het bijbehorende GTAForum en word lid van de grootste Grand Theft Auto-community van Nederland!Projectdetails

Naam: GTAGames-muismat
Omschrijving: Muismat
Datum: docember 2011
Vormgever: Martijn van Berkel
Opdrachtgever: GTAGames.nl