Martijn van Berkel
// a.k.a. Flitskikker
— Software · Mobile · Web · Vertalingen · Logo · Identity · Print · Type —
Over mij
Portfolio
Flitskikker InfoTool
GTA IV: San Andreas
English

Werkgroep Chaos

De Werkgroep Chaos wil laten zien dat de klassieke talen en de klassieke cultuur zeer de moeite waard zijn. Op haar website publiceert zij niet alleen informatie over de vakken Grieks, Latijn en klassieke culturele vorming, maar ook reisverslagen, foto's, nieuws over evenementen, verslagen van evenementen, een kalender en andere zaken die met de klassieke talen en de klassieke cultuur te maken hebben.


De werkgroep bestaat sinds juni 2008. Toen de naam en identiteit bekend waren, werd er begonnen met het maken van een logo, een website, enzovoort. Omdat ik lid was van de werkgroep, zijnde gymnasiumleerling, besloot ik een logo te maken en met twee klasgenoten de website te bouwen. Dit gebeurde in nauw overleg met de voorzitters en de secretaris. Ik was voornamelijk bezig met het design en de andere klasgenoten met de ontwikkeling in PHP. Uiteindelijk is het een uitgebreide website geworden met informatie, foto's, oefenmateriaal en nog veel meer.


In 2009 hebben we met deze website deelgenomen aan ThinkQuest Scholier, een websitebouwwedstrijd voor middelbare scholieren. Hierbij hebben we de prijs voor Beste Educatieve Website in de wacht gesleept!


In actie

De website is te bezoeken op www.werkgroepchaos.com.Projectdetails

Naam: Werkgroep Chaos
Omschrijving: Website klassieke talen
Datum: juli 2008
Taal: Nederlands
Ontwerper: Martijn van Berkel
Ontwikkelaar: Rik Nijessen, Martijn van Berkel, Marijn Mengerink
Opdrachtgever: Werkgroep Chaos
Gebruikte technieken: HTML / CSS / PHP