Martijn van Berkel
// a.k.a. Flitskikker
— Software · Mobile · Web · Vertalingen · Logo · Identity · Print · Type —
Over mij
Portfolio
Flitskikker InfoTool
GTA IV: San Andreas
English

Flitskikker

Flitskikker is mijn bijnaam en de naam van mijn persoonlijke website. Op deze website kun je lezen wie ik ben en wat ik zoal doe. Ook kun je mijn uitgebreide portfolio bekijken en zien aan welke projecten ik zoal heb gewerkt.


Mijn eigen website is al tijden in ontwikkeling. Er zijn al veel "in aanbouw"-pagina's geweest en de realisatie van deze website is al in 2011 begonnen. Af en toe vond ik eens de tijd om eraan te werken. In die paar jaar zijn de functionaliteiten steeds verder uitgebreid en verbeterd. jQuery-animaties zijn vervangen door CSS3-animaties, er is een mobielvriendelijk sjabloon ontworpen, de navigatie is verbeterd enzovoort.


Het ontwerp is lichtelijk gebaseerd op de Metro/Modern UI-designtaal van Windows 8. Alle navigatie gebeurt via AJAX. De hele pagina hoeft dan niet bij elke navigatiestap te worden vernieuwd. Echter is SEO steeds populairder geworden. Door de AJAX-navigatie is de SEO van de website helaas niet optimaal. Waarschijnlijk zou ik nog wel meer dingen anders hebben gedaan als ik vandaag de dag aan deze website zou zijn begonnen.


Het grootste werk zat hem in het vullen van mijn portfolio. Ik heb nooit eerder een gevuld portfolio gehad, dus ik moest alle projecten vanaf het begin beschrijven en begeleidende afbeeldingen maken. Gelukkig staat nu alles erin en is het vanaf nu een kwestie van bijhouden. Ook kan ik sneller nieuwe versies maken omdat de inhoud nu al present is. Ik ben blij dat mijn website nu eindelijk écht online is.


In actie

Je zit er nu op!Projectdetails

Naam: Flitskikker
Omschrijving: Eigen website met portfolio
Datum: november 2011-september 2014
Taal: Nederlands, Engels
Ontwerper: Martijn van Berkel
Ontwikkelaar: Martijn van Berkel
Opdrachtgever: N.v.t.
Gebruikte technieken: HTML / CSS / JavaScript / jQuery / PHP / AJAX